• Yogastudio Sun organiseert  twee maal een dag vol yoga, ontspanning, natuur én lekker eten en drinken op een prachtige locatie, niet ver van Bleiswijk…

  ZATERDAG 7 APRIL  en ZATERDAG 14 APRIL.

  Het landgoed ligt tussen de weilanden, naast een schitterend en uitgestrekt natuurgebied met diverse fiets- en wandelroutes. Op dit landgoed bevindt zich onder andere een yurt, een unieke ruimte gebruikmakend van zonne-energie en voorzien van vloerverwarming.

  In de boerenkeuken van de herberg, die ook onderdeel is van het landgoed, gebruiken we een uitgebreide boerenlunch.(soep, mais- wit en donkerbruin boerenbrood, diverse soorten heerlijk beleg, koffie, thee, melk, fruit en salade). De yoga- en ontspanningsactiviteiten zullen worden afgewisseld door pauzes met koffie, thee, sap, gebak, snacks en tenslotte sluiten we de dag gezamenlijk af onder het genot van lekkere hapjes en ontbreekt een wijntje ook niet.

  Wat gaan we doen?

  Flow-yoga    (kenmerkend voor flow-yoga is dat tussen alle asana’s een doorgaande beweging=flow plaatsvindt, waardoor de houdingen in elkaar overvloeien.

  Hatha yoga   (veel overeenkomsten met de lessen in de studio in Bleiswijk)

  Meditatieloop   (concentratie- en ademhalingsoefeningen buiten in het prachtige natuurgebied)

  Ontspanningsmeditatie   (een geleide meditatie, terwijl je heerlijk warm en ontspannen op een matje in de yurt ligt)

  Je kunt je aanmelden voor een van deze yogadagen (of voor beide) per email: info@yogastudiosun.nl . Je inschrijving is definitief na ontvangst van het bedrag. De kosten van deze dag             bedragen € 98,- Dit bedrag kun je overmaken op RABO0110098420 tnv. Yogastudio Sun in Bleiswijk. Na aanmelding ontvang je meer informatie omtrent tijden, locatie en andere zaken.